Kuinka monta herätystä tämä blogi tarvitsee? ilmeisesti äärettömän monta. Eipä tänne tule kirjoiteltua kuin vasta sitten, kun on jotain mielenkiintoista asiaa, josta välttämättä haluaisi kirjoittaa jotain, mutta tavalliset paikat ei kelpaa. (En halua spämmätä ketään facebookissa, twitterissä tai keskustelufoorumeissa.) Eipä siis haittaa, ettei kukaan lue. ^^

 

Antti Valkama kirjoitti osuvasti ( ja kivan pitkästi) OP:n hyvistä puolista. Kannattaa tsekata. Varsinkin tämän seuraavan kohdan lainaan tässä totuutena (QFT):

"Sen vielä totean, että en tiedä toista sarjakuvaa, jossa olisi niin runsaasti merkityksellisiä yksityiskohtia. OP on hillittömän rikas sarja."

Antti mainitsi myös että OP on tulossa ajoissa (jee!) eli tällä viikolla pitäisi tulla. Lisäksi on tulossa suomeen, suomeksi käännettynä OP:n ensimmäinen color walk.

color walk 1 tulee suomeen

Ilmeisesti tanskalaisten(?) ansiosta. Kun he päättivät kääntää CW:n, niin nyt mekin saadaan se, koska painokustannukset on yhteispainossa pienemmät. JEI! Hankin ehdottomasti tämän. Hinta on luultavasti 20 € paikkeilla.

 

Sitten johonkin ihan muuhun. Conan O'Brien alias Coco. Koko kevät on mennyt seuratessa historiallista jupakkaa. Jos et tiedä mistä puhun, ota selvää. Asia on niin vaikea selittää tyydyttävästi. Toisaalta mua ärsyttää, kun aiheesta on niin paljon virheellisiä ja vääristeleviä selityksiä, mutta olkoon. Pidä itse huoli (sinä olematon ihminen), että otat selvää kunnolla. No Conan saa taas tehdä haastatteluja vapun jälkeen ja odotan sitä innolla. Vaan lehdissä kuitenkin lukee, ettei hän saisi sanoa vieläkään mitään pahaa NBCstä tai Lenosta!! Kuinka pitkäksi aikaa coco on suostunut rajoittamaan sananvapauttaan!? Naurettavaa.

 

Mitäs vielä.. Skip Beatista pitäisi tulla uusi kappale vappuna. Sitä myöskin odottelen. Toivottavasti tässä arkissa tapahtuu jotain pääparin suhdetta edistävää, kuten varmaan tapahtuukin..

OPn kappale ei ilmeisesti tule tällä viikolla. Japanissa golden week, tai jotain.. Odottavan aika on pitkä.. Huoh..

Tässä lopuksi mielenkiintoista lyriikkaa Sur-rurilta:

Elämme sumussa,
"Paljonko sulla on pisteitä?" 
Onko seuraavanlaisia juttuja liian vaarallista miettiä?:
Mikä on turhaa ja millä on oikeasti merkitystä
"Kaukosäätimeni ovat epäjärjestyksessä."
 
Tuhlaanko energiani tavoittelemalla täysin merkityksettömiä juttuja, jotka upottaa mut vaan lopulta visvaiseen lantaläjään?
En halua metsästää,
en halua painia,
en halua alistaa,
en halua alistua,
en halua kilpailla,
en halua kahleita,
en halua vittuiluu,
en halua kahlehtia,
en halua sotaa enkä taloussanomia,
en halua väkivaltaa enkä kateutta,
en halua kellariin,
en halua tapella,
en halua satuttaa enkä (aina) mokailla.
 
Elämme usvassa.
Paljonko mulla on pisteitä?
Miten niitä lasketaan ja mitä pisteitä mä tarkotan?
Turhaa nyt on esimerkiksi pommittaminen ja turhaa on pommitetuksi joutuminen.
Turhaa on olla yksinäinen.
 
Tuhlaanko.. jne.