One piecessa on meneillään jännät paikat nykyään. Haluan kovasti nähdä miten Luffyn pelastusoperaatio onnistuu. Varsinkin kun tuntuu että melkein kaikki vähänkin maineekkaat piraatit ja merivoimien kannattajat kokoontuvat samaan paikkaa. Monia ollaankin jo nähty. Oli myös hyvä että muittenkin olkihattujen olinpaikoista näytettiin välähdykset. En kyllä näe että sitä ruvettais nyt tekemään useammin tai että yhdellä kertaa keskityttäisiin johonkuun muuhun kuin Luffyyn kauheen pitkäksi aikaa. Luffy kun on kuitenkin päähahmo. Muille keskipisteenä oleminen ei suju niin hyvin, se katkoisi liikaa tarinaa. (siten ettei se liittyisi pääjuoneen, flashbackithän liittyvät vahvasti juoneen ja ovat siksi eri asia)

Vähän taisi lipsahtaa tänään kun menin ja tilasin DWJ:n Merlin-salaliiton. Ei olis ehkä pitänyt, mutta paniikki iski, koska sekin voi olla kohta loppuunmyyty. Liikkuvaa linnaa ja Derkinhovin mustaa ruhtinasta ei nimittäin enää löydy. Ja tietysti haussa on Kyylän kyydissä sekä Noidan veli, mutta ne nyt on niin vanhoja ettei niiden löytymisen vaikeus ole ihme. Miksi kaikista turhista kirjoista löytyy miljoona kopiota kirjakauppojen hyllyllä mutta DWJ:n kirjoista ei yhtään tai vain muutama? Tänä syksynä julkaistusta Rönsyilevästä talosta on näkynyt vain pari hassua kirjaa kirjakaupoissa. Liian pienet painokset, liian vähän ostajia vai liian paljon ostajia? Kannattaa muuten ihmeessä ostaa oma rönsyilevä talonsa niin kauan kuin niitä on saatavilla. Ties kaunko olen kironnut sitä etten ostanut Liikkuvaa linnaa silloin kun oli mahdollisuus. Ostin sen sijaan leijuvan linnan ja ajattelin ostaa liikkuvan myöhemmin. Nyt leijuvaa on kyllä tarjolla mutta liikkuvaa ei. Pitäisi varmaan kirjoittaa WSOY:lle että ottaisivat uuden painoksen.. ja samalla kaikista muista vanhoista myös. Pitäis varmaan ostaa Derkinhovi tässä myös niin kauan kun sitä saa vielä käytettynä, mutta ei mitenkään huvittais maksaa kahtakymppiä käytetystä.. No oon kyllä ihan tyytyväinen tähän merlin-salaliitto tilaukseen. Opintotuki tulee kohta ja se oli alennuksessakin. :) Mutta kyllä aika paniikki on ostaa, koska noista enkunkielisistä painoksistakin voi tulla loppuunmyytyjä ihan koska vaan..

Tällä viikolla en muuten ole tehnyt paljon muuta kuin kouluhommia, ja siltikin on hitosti hommia tekemättä. heh heh ja ei niitä voi jättää joululomaksikaan.