Olis jo eileen ollu rutkasti asiaa, mut ei vaan kerinnyt kirjoittaa. Muistankohan kaikkee..

No ensinäkin OP 24. Unelmat tuli vihdoin! Kannatti odottaa, se oli niiiin hyvä. Mitään suurta lukijakyselyä ei kuiteskaan siinä näkynyt, niinkuin oli luvattu. Pieni pettymys.. no hyvä et kirja tuli, matikan kokeessakin jaksoi paremmin kun ajatteli saavansa palkkioksi OP:n :) Joitan asioita olin jo unohtanukin. Esim. Hinan pirunmarjavoiman. Siitä on niin kauan kun oon kattonut animena. Ihan hyvä vaan.

Oon jo kauan ihmetelly, miksi suomalaisissa OP:issa ei oo Odan kommentteja alussa. Nähtyäni mitä Oda sanoo pokkarissa 45, päätin viimein kysyä asiaa Sangatsu mangalta. Ja sain vastauksen, ja vielä nopeasti! Olin kyyninen ja luulin saavani vastauksen ehkä joskus puolen vuoden päästä jossain kirjassa, jos se edes julkaistaisiin. Mut sainkin vastauksen parin päivän päästä sähköpostiin:

Hoi!

Kiitos palautteesta! Syy siihen, että nuo mainitut osat loistavat poissaolollaan, on seuraava: Ne on sijoitettu japanilaisessa julkaisussa kannen suojapaperiin. Me emme ole toistaiseksi saaneet Jaappanista muuta kanteen liittyvää kuin etukannen kuvan... Niinpä myös tuo osio on jäänyt pois. Kyse on siis muusta kuin kiusaamisesta (vaikka sekin on ihan kivaa). :-)

Harkitsemme vakavasti, josko sen saisi jotenkin liitettyä mukaan.

toimitus

Hmm.."Harkitsemme vakavasti" ei kuulosta kovin rohkaisevalta, mutta ei pahaltakaan. Saa nähdä tapahtuuko mitään. Ehkä jos muutkin kyselis samaa...

Joskus lähiaikoina Valkaman Antti on luvannut blogissaan OP:seen julistetta. Kuulemma ehkä jokin Odan piirtämistä värisivuista, jotka on aina hienoja. Hienoin on ehkä "Walk more slowly" Sitä tuskin laitetaan, kun siinä on Franky.


Tää olis hieno:

Mut sitäkään tuskin tulee. näit on hauska arvailla.

Päivän kappale: PMMP - Taiteilia