Päätin herättää tämän blogin taas henkiin. Ehkä jaksaisin joskus kirjoitella tänne, kun on hienompi ulkonäkökin tällä.. Mutta voi hyvinkin olla ettei se niin mee. Nyt on kuitenkin tekemisen into tullut ja pysynyt yllättävän vahvana koko kuukauden. Siispä olen haalinut itselleni tekemistä roppakaupalla ja jatkanut vanhoja projekteja. Olen jo tänä kuukautena kirjoittanut kirjaa, piirtänyt, tehnyt yllättävän toimekkaasti kotitehtäviä, ommellut ja aloittanut tekemään uutta amv:tä. Kirjan kirjoittaminen sujui mallikaasti kun oli sen tään aikataulu. (On kansainvälinen kirjan kirjoitus kuukausi, ja kuukaudessa pitäisi saada 50 000 sanaa kirjoitettua) Tarina eteni ihan kohtuullisen hyvää tahtia siihen 5000 saakka, mutta sitten iski vain yksinkertaisesti kiire, väsy ja laiskuus, johtuen ihan kokeista, esitelmistä ja labroista. Mutta nyt on jo päällä toivottomuus, koska olen 7000 sanassa, elis siis hitosti jäljessä, kun aikaa on enää viikko. Olihan tässä ylimääräiset 3 päivää lomaa, jotka ajattelin kuluttaa kirjoittamalla, mutta se toivottomuus ja sitten kaikkien muiden kivojen tekemisten runsaus sai voiton. Tuleva AMV on one piece aiheinen, kuinkas muuten, ja se oli vaan pakko tehdä (tai siis aloittaa tekemään) kun kuulin disco ensemblen biisin we can stop whenever we want. Upea energinen biisi, joka sopii sanoitukseltaankin op:hen. Niinpä kun sain biisin käteeni (ostin levyn ja sain kelloni patterin vaihdettua. Miten kukaan pystyy olemaan ilman kelloa. ja kännykästä ei todellakaan pysty katsomaan mitään) rupesin latailemaan animea koneelle. Kotona kyllä oli kauhena hidas netti... No en osaa kuitenkaan sanoa koska se sitten tulee valmiiksi, koska eihän minun eka AMV yritelmänikään ole vielä valmistunut, vaikka aloitin sen tekemään monia vuosia sitten.

Jotain sentään sain valmiiksi, eli sain ommeltua verhot huoneeseeni. no olisinhan mä ne ennemminkin tehnyt mutta meillä ei ollut toimivaa ompelukonetta. mutta nyt on ongelmia ripustamisen kanssa... en jaksa kertoa tylsiä yksityiskohtia. Mutta mistä mun pitikään kertoa.. Niin siitä että piirsin uuden kuvan usopin piraatti galleriaan. Se on kuva Namista ja mallia on otettu UK:n ELLE-lehdestä, missä Mary Kate Olsen poseeraa samalla tavalla kannessa. Se on tehty ja lähetetty jo aikoja sitten, mutta sain väritetyksi sen tänään.

Skannauksesta ei tullut oikein hyvää, mutta ei voi mitään. Huomenna on viestinnän esitelmä ja vähän huolestuttaa etten jännitä kauhhesti, vaan olen vain muuten levoton. kaikki jännitys saisi tulla nyt eikä sitten esityksessä. Vois ehkä harjoitella vielä sitä.. vaikka nyt onkin kello jo puoli yksitoista. Onneksi on äänieristetyt ovet :)